شهدا چراغ راهنمای جامعه هستند
به گزارش تا شهدا؛ ویژه برنامه های دهه مبارک فجر انقلاب همزمان با سالگرد ورود تاریخی حضرت امام خمینی(ه) بنیانگذار جمهوری اسلامی به میهن با حضور استاندار استان مركزي و مدیران دستگاههای اجرایی در گلزار شهدای شهرستان خمين برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمين حسن هنرمند در حاشیه این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای انقلاب گفت: شهداي جنگ تحميلي ادامه دهنده راه شهدايي هستند که در آن دوران سخت راه درست را انتخاب کرده و گوش به فرمان ولی امر خود برای دفاع از این مرز و بوم آماده بودند.
وی با اشاره به اینکه شهدا چراغ راهنمایی برای جامعه هستند، تاکید کرد: جوانان دلیر ایران اسلامی با نثار جان خود این مرز و بوم را از زیر سلطه دشمنان برای همیشه خارج کردند.
مدیرکل بنیاد با اشاره به اینکه شهدا چراغ هدایت برای جوانان و نوجوانان ایران اسلامی هستند، ادامه داد: نسل جوان و نوجوان ایران اسلامی باید با تاسی از راه و منش شهدا و مطالعه وصایای این عزیزان در مسیر ارزش ها و انقلاب اسلامی حرکت کنند.
وی اضافه کرد: ایران اسلامی هر چه دارد از برکت خون شهدایی است که با اهدای خون خود به تمام آزاد مردان جهان درس عزت و سعادتمندی آموختند.
در حاشيه برگزاري غبارروبي گلزار شهدا زماني قمي استاندار استان مركزي و مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران از خانواده شهيد «غلامرضا عبداله بربرودي» كه در 21 بهمن ماه 57 در راهپيمايي انقلاب به دست عوامل مزدور شاهنشاهي به شهادت رسيده بود ديدار کردند.
ثبت دیدگاه