دیدار با خانواده های شهدا موجب تجدید روحیه برای خدمت به مردم می شود

استاندار اردبیل گفت: دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران برای مسئولان مایه افتخار و فضیلت و موجب تجدید روحیه برای خدمت به مردم است.  

به گزارش تا شهدا؛ مجید خدابخش استاندار اردبیل در سفر به شهرستان مرزی نمین با والدین و خانواده گرامی شهیدان والامقام «بهرام معانی و نادر پرونده» دیدار و گفتگو کرد.
خدابخش در این دیدار ضمن تکریم و تجلیل از خانواده های معظم شهدا با بیان اینکه باید قدران زحمات شهدا باشیم و همه ما در قبال خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران مسئول هستیم، گفت: دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران برای مسئولان مایه افتخار و فضیلت و موجب تجدید روحیه برای خدمت به مردم است و خانواده های شهیدان با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بزرگ و عظیمی را انجام دادند.
در جریان این دیدارها مسائل و مشکلات خانواده ها مورد بررسی قرار گرفت و با تشریک مساعی تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.