برگزاری شصت و يكمين سالگرد شهید نواب صفوي در حرم مطهر امام رضا(ع)
تا شهدا؛ شصت و يكمين سالگرد مجاهد مومن و انقلابي شهید نواب صفوي با حضور حجت الاسلام والمسلمین مصلحی وزیر سابق اطلاعات، عابدی مقدم مدیرکل بنیاد شهید استان خراسان رضوی، حجت الاسلام حسینی معاون تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی، موسویان دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی خراسان رضوی، خانواده های شاهد و ایثارگر و مردم مومن خداجوی مشهد مقدس در تالار قدس بارگاه منور رضوی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی در این مراسم گفت: ویژگی ناب این شهید والامقام این بود که از انقلابیگری برای رسیدن به اهداف شخصی استفاده نکرد و برای ایجاد حکومت اسلامی مرز نمی شناخت و در مصر، نجف، الازهر و ایران به دنبال ایجاد حکومت اسلامی و توسعه آن بود.
وی همچنین با اشاره به نزدیکی ایام انتخابات و بحث نفوذ دشمن گفت: دشمن با تحلیل و بررسی فتنه 88 به این نتیجه رسید که باید افزون بر قشر متوسط به بالای کشور، از دیگر افراد نیز استفاده کند از این رو طرح نفوذ خود را برای نخبگان، مردم و مسئولان برنامه ریزی کرده است که با ولایتمداری ملت ایران این توطئه آنها نقش برآب می شود.
وزیر سابق اطلاعات کشور با تاکید بر لزوم برگزاری یادواره شهدا و گذشتگان گفت: تعقل و تفکر در تاریخ به انسان کمک می کند تا به عمق سعادتمندی و شقاوت در امت های مختلف پی ببرد و از آنها عبرت بگیرد؛ بیش از یک سوم آیات قرآن درباره تاریخ گذشتگان نازل شده است.
همچنین در حاشیه این مراسم از کتاب «شباهنگ انقلاب اسلامی» که شامل 50 خاطره از شهید نواب صفوی است رونمایی شد.
گفتنی است شهید نواب صفوی طهماسبی 27دی ماه 1334 در پی مبارزات انقلابی گروه فدائیان اسلام با رژیم طاغوت از سوی این رژیم به شهادت رسیده است./ایثار
ثبت دیدگاه