دین ما به خانواده شهدا و ایثارگران تمام نشدنی است
مدیرکل بنیاد گلستان گفت: خدمت رسانی مطلوب به ایثارگران سبب اطمینان خاطر برای آنان است زیرا ما به شهدا و ایثارگران همیشه مدیون بوده و دین ما به آنان تمام نشدنی است.
تا شهدا؛ علی اصغر فاضلی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و هیئت همراه با مادر شهيد «سید غفور بنی عقیل» و جانباز 50 درصد «محمد طاهر طیبی» دیدار و گفتگو کرد.
فاضلی با بیان اینکه مهمترین فعالیت های بنیاد در حال حاضر فعالیت در حوزه فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، گفت: دعای خیر خانواده معظم شهدا و ایثارگران موجب تقویت روحیه کارکنان بنیاد است.
وی در ادامه افزود: خدمت رسانی مطلوب به خانواده ها سبب اطمینان خاطر برای آنان است زیرا ما به شهدا و ایثارگران همیشه مدیون بوده و دین ما به آنان تمام نشدنی است.
در ادامه شاعری امام جمعه کردکوی، ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات بنیاد، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را حائز اهمیت دانست.
در پایان با اهدای لوح سپاس از این عزیزان تجلیل شد.
ثبت دیدگاه