درمان و اشتغال، مهمترین اولویت بنیاد است
تا شهدا؛ دومین جلسه شورای اداری بنیاد استان سمنان با حضور روسای شهرستانهای تابعه در سالن جلسات بنیاد استان برگزار شد.
در این نشست، حجت الاسلام فریدون طی سخنانی اظهار داشت: به دلیل رعایت اقتصاد مقاومتی، جلسات فصلی این شورا را به دو جلسه نیمسال اول و دوم تبدیل کردیم و بدنبال کیفی سازی هرچه بیشتر جلسات هستیم.
وی با اشاره به برخی از مهمترین سیاستهای بنیاد از جمله انتخابات پیش رو افزود: تلاش کارکنان بنیاد باید در جهت آرامش بخشی و وحدت آفرینی، پرهیز از گرایشات سیاسی، تبلیغات جناحی و جلوگیری از سو استفاده ابزاری از ایثارگران در جهت منافع حزبی باشد.
مدیرکل بنیاد خاطرنشان کرد: از ظرفیت تشکل های شاهد و ایثارگر باید به بهترین نحو در انتقال مسائل و مشکلات به سطوح عالی مدیریت بنیاد بهره برد.
وی گفت: در حال حاضر مشکلات درمانی ایثارگران و اشتغال آفرینی برای کارجویان ایثارگر مهمترین اولویت و دغدغه کاری مجموعه بنیاد است که در این راستا همایش ایجاد راهکارهای جدید اشتغال آفرینی در مهدی شهر و استانداری برگزار شد و با گفتمان سازی و ارائه مشاوره اهل فن و کار آفرینان، بحمد ا.. نتایج مطلوبی حاصل شد و بنا داریم در دیگر شهرستانها نیز تا پایان سال این همایشها را با هدف تشویق و ایجاد انگیزه در جهت فعالیت در بخشهای غیر دولتی و بازار آزاد برگزار کنیم.
وی در ادامه تاکید کرد: از دیگر معضلات بنیاد فرزندان حضانتی است که مشکلات فراوانی را برای بنیاد فراهم کرده است.
وی در فراز دیگری از سخنان خود به برنامه های دهه فجر انقلاب اسلامی و بزرگداشت 22 اسفند، روز ملی شهدا، مشکلات بودجه، ضرورت انضباط مالی، صرفه جوئی اقتصادی در هزینه های جاری، مشکلات جانبازان در خصوص بیمه، مشکل نیروی انسانی بنیاد، عدم تخصیص مجوز جذب نیرو، توانمند سازی هرچه بیشتر نیروها در جهت پذیرش توامان چندین مسئولیت با هدف چابک سازی و کوچک سازی سازمان، اهمیت دهی به ارزیابی سالانه دستگاه و تکمیل به موقع فرم ها توسط کارکنان، پیگیری پایش سلامت و اهتمام جدی به آموزشهای ضمن خدمت کارکنان اشاره کرد.
در ادامه جلسه هریک از روسای شهرستانها و معاونان ستاد استان به تشریح عملکرد حوزه مدیریتی خود و ارائه پیشنهادهای لازم در ارتباط با دستور کار جلسه از جمله برنامه های بزرگداشت دهه فجر، 22 اسفند، روز بزرگداشت شهدا، آخرین وضعیت بودجه، اشتغال ایثارگران، آمار طرح سپاس و مضرات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی پرداختند.
ثبت دیدگاه