تجلیل از خانواده شهدای راه آهن در بافق

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بافق به همراه مدیرکل راه آهن استان یزد با خانواده شهدای راه آهن بافق دیدار و از صبر و پایداری آنان تجلیل کرد.

تا شهدا؛ رئیس بنیاد بافق در این دیدار با اشاره به رشادتهای رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس، امنیت کنونی کشور را مرهون ایثارگری شهدا و ایثارگران دانست.
محمدرضا دهقانی زاده افزو.د: شهدا، جانبازان و آزادگان در اوج جوانانی و علی رغم تعلقاتی دنیایی که هر انسانی دارد، دست از کار و مشغولیتهای دنیا کشیدند و برای دفاع از مرزهای میهن اسلامی به جبهه رهسپار شدند و با ثبت حماسه های هشت سال دفاع مقدس ایران و ایرانی را در جهان سرافراز کردند.

مدیرکل راه آهن استان یزد نیز با تجلیل از صبر و استقامت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران تصریح کرد: یقینا ما هرچه داریم به برکت خون شهدا به دست امده است و باید با ادامه دادن راه شهدای والامقام دین خود را ادا کنیم.
سید مصطفی داودی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای راه آهن افزود: شهدای ما همواره در تلاش برای آبادانی و استقلال کشور گام بر می داشتند و در هر مسئولیتی که بودند، به بهترین شکل انجام وظیفه می کردند.
در پایان این دیدارها با اهدای لوح تقدیر از صبر و استقامت خانواده های شهدا قدردانی شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.