ترویج فرهنگ ایثار و شهادت جامعه را از لغزشهای احتمالی مصون می دارد
به گزارش تا شهدا؛ حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی امام جمعه بافق در دیدار با مدیرکل و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مسئولان فرصت خدمت به خانواده شهدا را قدر بدانند.
امام جمعه بافق با تاکید بر اینکه اگر ما اکنون عزت و آبرویی داریم به برکت خانواده شهدا و ایثارگران به دست آمده است گفت: اگر آنها نبودند که با ایثارشان امنیت میهن اسلامی را حفظ کنند، ما هم نبودیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در ادامه با ارائه گزارشی از اقدامات بنیاد با هدف رسیدگی به خانواده های مکرم شهدا و ایثارگران از همراهی و مساعدت مسئولان استان به ویژه حجت الاسلام سلیمانی قدردانی کرد.
احمد ابراهیمی تاکید کرد: علی رغم کمبود بودجه و اعتبارات در کشور الحمدالله با تعاملی که بین خادمین شهدا و ایثارگران با مدیران دستگاه های اجرایی وجود دارد، مشکلات به حداقل رسیده است.
وی با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، مشارکت نهادها و دستگاه های فرهنگی در ترویج این امر مهم را خواستار شد تا ضمن انتقال این میراث ارزشمند به آیندگان، جامعه را از لغزش های احتمالی مصون بدارد.
ثبت دیدگاه