نظام اسلامی بر پایه‌ خون شهدا و ایثارگران استوار است

مدیرکل بنیاد البرز گفت: نظام اسلامی بر پایه‌ خون شهدا و ایثارگران استوار است و جامعه به‌خصوص مسئولین باید پاسدار خون شهدا و ایثارگری ایثارگران باشند.

تا شهدا؛ ابراهیم طاهرنژاد مدیرکل بنیاد البرز به همراه فرمانده نیروی انتظامی استان البرز سردار کامرانی صالح یکشنبه‌ 14 آذر با مادر شهید «منوچهر شایسته» و جانباز سرافراز 30 درصد «محمد فیض سیمرغی» دیدار و ضمن دلجویی و گفتگو به مشکلات جامعه‌ هدف رسیدگی کردند.
طاهرنژاد در این دیدارها با گرامی داشت یاد تمامی شهدا و ایثارگران گفت: نظام اسلامی بر پایه‌ خون شهدا و ایثارگران استوار است و جامعه به‌خصوص مسئولین باید پاسدار خون شهدا و ایثارگری ایثارگران باشند و تجلیل از مقام شامخ شهدا و ایثارگران و ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، تکلیفی است که باید به آن توجه کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: دیدار مسئولین با خانواده‌های شهدا و ایثارگران یکی از بهترین روش‌ها برای زنده نگه‌داشتن یاد و خاطر شهدای گران‌قدر است تا یاد و خاطر این جوانمردان تاریخ به دست فراموشی سپرده نشود.
وی در پایان با تشکر از صبر و فداکاری خانواده‌های شهدا و ایثارگران گفت: پیروی از ولایت  و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه سبب استواری جامعه و ساختن جوانانی باغیرت و ایثارگر شده است که امروز در قامت مدافعان حرم اجازه‌ی نفوذ بیگانگان به داخل کشور را نمی‌دهند.
شایان‌ذکر است مسئولین در پایان ضمن رسیدگی به مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران بار دیگر با آرمان‌های امام راحل و شهدا تجدید بیعت کرده و با اهدای لوح تقدیر از آنان تجلیل کردند./ایثار

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.