بیش از 200 گلزار در استان زنجان ساماندهی شده است
تا شهدا؛ جلسه بررسی آخرین وضعیت ساماندهی گلزارهای شهدای استان زنجان و بررسی روند ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس برگزار شد.
علی کاظمی در این نشست با اشاره به اینکه 429 گلزار شهدا در استان وجود دارد، گفت: این گلزارها 2 هزار و 901 مزار شهید را در خود جای دادهاند.
مدیرکل بنیاد زنجان در ادامه با بیان اینکه امیدواریم مسئولان برای ساماندهی گلزارهای شهدا همکاریهای مناسبی را داشته باشند، اظهار داشت: از کل گلزارهای موجود در استان 243 گلزار ساماندهی شده که این گلزارها 2 هزار و 420 مزار شهید را دارند.
وی با اشاره به اینکه ساماندهی گلزارها یکی از اقدامات مهم و ضروری به شمار میرود، گفت: 12 گلزار با 21 مزار شهید مراحل مناسبسازی خود را پشت سر میگذارند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان زنجان نیز در این نشست به بیان گزارشی در خصوص وضعیت ساخت المانهای شهدای گمنام استان پرداخته و از همکاری و همراهی مردم و مسئولان در مراسم تدفین شهدا گمنام تقدیر کرد.
مهدی خانی در ادامه خواستار همکاری مسئولان جهت ساخت یادمان شهدا گمنام در شهرهایی چون نیکپی و ارمغانخانه شد.
وی در بخشی از سخنان خود به جمعآوری آثار و اسناد مربوط به دوران دفاع مقدس اشاره کرده و گفت: با توجه به اینکه آثار و اسناد جمعآوری شده در دایرهالمعارف دفاع مقدس استان به چاپ خواهد رسید از مسئولان میخواهم نسبت به گردآوری این آثار نفیس تلاشهای مستمری را داشته باشند.
استاندار زنجان نیز خواستار تسریع در روند جمعآوری آثار مربوط به شهدا و دوران هشت سال دفاع مقدس شده و این اقدام را عملی تاثیرگذار بر نسل امروزی دانست.
در این جلسه مدیرکل و رییس اداره مسکن و امور گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان و دیگر اعضای مربوطه حضور داشتند.
ثبت دیدگاه