صبر و مقاومت والدين شهدا قابل تقدير است

مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران مازندران گفت: صبر و مقاومت والدين عزيز شهدا قابل تقدير است و اجرشان نزد پروردگار است.

تا شهدا؛ عباسعلی رضایی مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان مازندران به همراه ریيس بنياد محمودآباد 23 آبان ماه در منزل شهيدان والامقام «ابوالقاسم، هادي و ابوالحسن محمد زاده» حضور يافت و با پدر بزرگوار و مادر فداكار اين سه شهيد گرانقدر ديدار و از آنان عيادت و تجليل کرد.
رضايي، ضمن احوال پرسي و گفتگوي صميمي با اين دو اسوه ايثار، وضعيت و روند درماني آنان را از نزديك جويا شد.
وي پس از اين ديدار در گفتگويي با بيان اينكه خانواده هاي معظم شهدا و ايثارگران در همه امور، راهنما و چراغ هدايت ما در جامعه به شمار مي روند گفت: خانواده هاي عزيز شهدا، جانبازان و آزادگان نزد ملت ما هميشه سربلند و عزيز هستند.
رضايي با اشاره به اينكه شهداي عزيز در دامان پاك و نجيب مادران بلند همت به معراج شهادت رفتند، اظهار داشت: والدين معزز و مكرم شهدا با تربيت فرزندان شايسته و با غيرت، نام خود را براي هميشه در تاريخ جاودانه کردند.
رضايي با بيان اينكه خانواده هاي شهدا و ايثارگران داراي عزت و احترام هستند، گفت: صبر و مقاومت والدين عزيز شهدا قابل تقدير است و اجرشان نزد پروردگار است.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران مازندران پس از آن بلافاصله در شهرستان بابل در روستاي كلاگر محله به ديدار جانباز سرافراز صادق حسنعلي زاده رفت و با خانواده وي ديدار و از آنان تجليل و تكريم به عمل آورد./ایثار

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.