رسیدگی به امور فرهنگی دانشجویان شاهد قم در اولویت قرار گیرد
تا شهدا؛ سردار سید جواد هاشمی در دومین جلسه هم اندیشی ستاد شاهد دانشگاه های قم افزود: هم اکنون سه هزار و 500 دانشجوی شاهد و ایثارگر در 22 دانشگاه قم مشغول تحصیل در مقاطع مختلف هستند.
وی ادامه داد: امروز بیش از مسائل مالی باید به مسائل فرهنگی این عزیزان در دانشگاه ها رسیدگی شود و کیفیت بخشی به مسائل فرهنگی باید در اولویت برنامه ها قرار گیرد.
وی تاکید کرد: مسوولان ستاد شاهد دانشگاه ها ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را با بهره مندی از وارثان ایثار فرزندان شهدا و ایثارگران در دانشگاه ها دنبال کنند.
ستادهای شاهد هر ترم درسی 2 جلسه برای رسیدگی به امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه ها برگزار می کنند.
در این جلسه ارایه گزارش از وضعیت دانشگاه ها و رسیدگی به امور دانشجویان شاهد و ایثارگر و برگزاری همایش رئیسان دانشگاه ها در سال جاری مطرح شد.
همایش رئیسان دانشگاه های استان قم 21 آذرماه امسال در مجتمع امام خمینی(ره) قم برگزار می شود.
ثبت دیدگاه