یاد و خاطر شهدا را در قلبمان حک کرده‌ایم

جمعی از مسئولان استان در ایام سوگواری سید و سالار شهیدان به دیدار با خانواده شهیدان خالقی‌پور رفتند.

تا شهدا؛ علی کاظمی مدیرکل بنیاد استان و همچنین نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی و چند تن از مسئولان با حضور در منزل شهیدان خالقی‌پور با خانواده این شهدا دیدار و گفتگو کردند.
در حاشیه این دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با بیان اینکه خانواده‌هایی که عضوی از خود را در راه دین و حفظ میهن از دست داده‌اند خیر دنیا و آخرت را نصیب خود کرده‌اند، گفت: یاد و خاطر شهدا را برای همیشه در قلبمان حک کرده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه امیدواریم هر یک از مسئولان به نوبه خود قدمی برای رفع موانع خانواده‌های شاهد و ایثارگر بردارند از فریدون احمدی نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی خواست تا از همه توان خود برای رفع معضلات این قشر ارزشنمند جامعه استفاده کنند.
کاظمی ادامه داد: شهدا بر اعمال ما ناظر هستند پس به گونه‌ای رفتار کنیم که نزد آنها شرمنده نباشیم.
گفتنی است محمود خالقی‌پور پدر سه شهید والامقام داود، رسول و علیرضا خالقی‌پور چندی پیش به دیدار حق شتافت. وی از رزمندگان هشت دفاع مقدس بوده و در صبر، ایثار و استقامت زبانزد خاص و عام بود و در آخرین روز از ماه مبارک رمضان در بیمارستان خاتم الانبیا(ص) درگذشت و به فرزندان شهیدش پیوست.

شهید داود خالقی پور در سال 1344 متولد و در سال 62 در جزیره مجنون در عملیات خیبر، شهید رسول خالقی‌پور در سال 1346 متولد و در سال 67 در شلمچه و شهید علیرضا خالقی‌پور در سال 1350 متولد و در سال 67 در شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.