فرهنگ عاشورایی همواره زنده است

معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان این که امروز همچنان فرهنگ عاشورایی زنده است، اظهار کرد: باید شمرهای زمان خود را بشناسیم و با پیروی درست از اهل بیت (ع) راه را گم نکنیم.

تا شهدا؛ مراسم عزاداری و نخل گردانی در روز عاشورای حسینی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید حسن موذنی معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهر سرایان استان خراسان جنوبی برگزار شد.
معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم تفکرات متحجرانه داعشی را محکوم به شکست دانست و گفت: امروز جامعه اسلامی در کنار وحدت و ولایت محوری، تشنه فرهنگ ناب حسینی است و با صدور انقلاب اسلامی در جهان فرهنگ عاشورایی را هم منتقل کرده ایم.
حجت الاسلام موذنی با بیان این که امروز همچنان فرهنگ عاشورایی در جهان زنده است، اظهار کرد: باید شمرهای زمان خود را بشناسیم و با پیروی درست از اهل بیت (ع) راه را گم نکنیم.
وی در پایان این مراسم به ذکر مصیبت و مقتل خوانی پرداخت.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.