کنگره شهدای کهگیلویه و بویراحمد با ورود شهدای گمنام عطرآگین شد

فضای معنوی و شور و معرفت حسینی در مصلی امام خمینی (ره) یاسوج و محل برگزاری کنگره سرداران و یکهزارو 880 شهید استان کهگیلویه و بویراحمد با ورود پیکر مطهر2 شهید گمنام دوران دفاع مقدس به اوج رسید.

تا شهدا؛ پیکر مطهر این 2 کبوتر خونین بال در حالی بر روی دستان پرمهر دوستداران حسینی وارد فضای سالن و محل برگزاری کنگره شد که بسیاری از شرکت کنندگان و حاضران در این محفل معنوی هیچ گونه اطلاع قبلی از این رخداد مهم نداشتند.
به محض ورود این 2 آلاله سرخ فضای سالن حال و هوای کربلا و شور حسینی به خود گرفت و جمعیت مشتاق سینه زنان و گریه کنان به یاد این 2شهید و همرزمانشان در دوران هشت سال دفاع مقدس اشک ماتم ریختند.
جوانان و نوجوانانی که با احساساتی پاک و شور و عشق وصف ناشدنی برای بوسه بر تابوت پیکر مطهر این 2 آلاله سرخ اشک ماتم می ریختند نیز از جلوه های خاص و باشکوه پنجمین روز از برگزاری کنگره شهدای کهگیلویه وبویراحمد بود.
نوای دلنشین «شهید گمنام سلام» که از سوی نوحه خوانان و مداحان در فضای سالن می پیچید نیز فضایی معنوی و روحانی همزمان با شمیم عطر حضور این 2 آلاله سرخ به سالن برگزاری داده بود.
همچنین مادران داغداری که با چشمان اشک آلود و با در دست داشتن تصاویری از فرزندان شهید و همرزمان این 2 کبوتر خونین بال در سالن محل برگزاری حضور داشتند آمده بودند تا بلکه مرهمی بر زخم های کهنه خود و یادی از آن دوران طلایی هشت سال دفاع مقدس را به نظاره بنشینند.
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و سرلشکر محمدی علی جعفری سخنران اختتامیه کنگره سرداران و یکهزار و 880 شهید کهگیلویه و بویر احمد هستند.
نخستین کنگره سرداران و یکهزار و 880 شهید کهگیلویه و بویراحمد از روز یکشنبه یازدهم مهرماه آغاز شده و تا امروز ادامه دارد.
کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران یکهزار و 880 شهید تقدیم ایران اسلامی کرده است./ایثار

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.