گلزار 44 شهید کودک و نوجوان در استان مرکزی گلباران شد
تا شهدا؛ اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به همراه جمعی از مسئولان با حضور بر گلزار شهدای کودک و نوجوان که در جریان انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جنگ هوایی شهرهای استان به شهادت رسیدند با شاخه های گل یاد و خاطره شهدای کودک را زنده نگه داشتند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در حاشیه این آیین گفت: این شهدای کوچک که زیر 16 سال هستند به عنوان اعضای آسمانی مراکز کانون ثبت شده اند.
جهانبخش قنبری با بیان اینکه، استان مرکزی آغازگر این طرح خیرات فرهنگی شده است، افزود: زندگی نامه این شهدای کودک در 44 مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ارایه شده است و کودکان مراجعه کننده می توانند آن را مطالعه کنند.
به گزارش ایرنا، وی گفت: کودکان کانون پنجشنبه ها با حضور در گلزار شهدا با کودکان و نوجوانان شهید میثاق بستند و به نیت شادی روح آنان، برایشان شعرسروده و کتاب هایی زیبا می خوانند و کتابی امانت می برند تا در مسیر دانایی و دفاع از این کشور دنباله رو راه پر افتخار آنان باشند.
وی، برپایی نمایشگاه، غبارروبی قبور 15 شهید کودک در جریان انقلاب و بمباران هوایی شهرها، عیادت از کودکان بیمار در بیمارستان امیرکبیر، یک روز با کودکان کار، دیدار با کودکان شیرخوارگاه و کانون اصلاح و تربیت، همایش کودکان عاشورایی، تجلیل از فرزندان شهدای حرم با رونمایی تمبر و دیدار با کودکان اتباع خارجی را از جمله برنامه های تدارک شده در هفته ملی کودک در استان مرکزی عنوان کرد.
16 تا 22 مهرماه هفته ملی کودک نامگذاری شده است.
49 مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی شامل 44 کانون ثابت، 2 کانون سیار و سه کانون پستی به کودکان در حوزه های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی خدمات ارایه می کند./ایرنا
ثبت دیدگاه