مسابقات رالی خانوادگی جانبازان و ایثارگران استان اصفهان برگزار شد

دهمین دوره از مسابقات اتومبیلرانی رالی خانوادگی ویژه خانواده‌های جانبازان و ایثارگران استان اصفهان به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد.

تا شهدا؛ به مناسبت هفته دفاع مقدس، دهمین دوره از مسابقات اتومبیلرانی رالی خانوادگی ویژه خانواده‌های جانبازان و ایثارگران استان اصفهان روز پنجشنبه 8 مهرماه 95 با حضور شهردار اصفهان برگزار شد.
در این آئین که در گلستان شهدا اصفهان و با حضور شهردار و دیگر مسئولان استان برگزار شد، 110 خودرو با حدود 500 نفر شرکت‌کننده از خانواده‌های جانبازان و ایثارگران استان اصفهان پس از اجرای مراسم بدرقه در مسیر مسابقه قرار گرفتند.
داریوش وکیلی؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و 8 سال دفاع مقدس، گفت: امیدوارم همه ما شهدا را الگوی زندگی خود قرار دهیم و در سبک زندگی خود از سیره شهدا و ایثارگران بهره ببریم.

وی با بیان اینکه تا کنون مضامین 1400 وصیت‌نامه از شهدای استان اصفهان مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفته، افزود: حفظ وحدت بین مردم جامعه اسلامی، رعایت اخلاق اسلامی، اهمیت نماز اول وقت و امر به معروف و نهی از منکر از مهم‌ترین توصیه‌های شهیدان در وصیت‌نامه‌ها است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان خاطرنشان کرد: شهدا وحدت را رمز پیروزی و استحکام انقلاب اسلامی می‌دانستند و امیدوارم که همه ما هم این مهم را درک کرده و با پیروی از راه شهدا، فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی را به نسل‌های بعد منتقل کنیم./ایثار

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.