رتبه برتر بنیاد شهرستان خوسف در جشنواره شعر دفاع مقدس
تا شهدا؛ در نخستین همایش ادبی دفاع مقدس خراسان جنوبی که همراه با شعرخوانی بود، از برترینهای هشتمین جشنواره شعر دفاع مقدس استان خراسان جنوبی تجلیل شد.
مهدی نارمنجی، معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی، در رابطه با این مراسم گفت: به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، حوزه هنری و اداره ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، نخستین همایش ادبی دفاع مقدس خراسان جنوبی و هشتمین دوره جشنواره شعر دفاع مقدس، برگزار شد.
وی افزود: هشتمین جشنواره شعر دفاع مقدس در سه بخش نماز و نیایش، دفاع مقدس، شعر آیینی و بخش ویژه مدافع حرم برگزار شد، که آقای علیرضا کوچی، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان خوسف، در بخش شعر دفاع مقدس، حائز رتبه برتر شد.
شایان ذکر است اثر مذکور با عنوان مسافر کربلا و در وصف شهدای غواص هشت سال دفاع مقدس، نیز بوده است.
بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی، افتخار آفرینی این عزیز که برای چندمین سال متوالی حائز رتبه برتر در این بخش گردیده را به وی و همه ی کوشندگان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تبریک گفته و از درگاه منان، توفیق روزافزون را برای ایشان آرزو کرد./ایثار
ثبت دیدگاه