پوستر «اروند» رونمایی شد/ فیلمی درباره ۱۷۵ غواص شهید

وستر فیلم سینمایی «اروند» به کارگردانی پوریا آذربایجانی که اولین فیلم سینمای ایران درباره ۱۷۵ شهید غواص است رونمایی شد.

تا شهدا: پوستر فیلم سینمایی «اروند» به کارگردانی پوریا آذربایجانی که اولین فیلم سینمای ایران درباره ۱۷۵ شهید غواص است رونمایی شد.

فیلم سینمایی «اروند» به کارگردانی پوریا آذربایجانی از چهارشنبه ۳۱ شهریور و همزمان با هفته دفاع مقدس اکران سراسری خود را آغاز می کند.

«اروند» داستان یونس جانباز اعصاب و روان دفاع مقدس را روایت می کند که بیست و هفت سال پس از پایان جنگ هنوز  هم با خاطره هم رزمانش روزگار می گذراند و ناگهان در همراهی با یک گروه تفحص اتفاقات تازه ای در جریان سیال ذهنش وارد می شود.
 
«اروند» سومین تجربه سینمایی پوریا آذربایجانی است که توانست در دومین دوره برگزاری مستقل جشنواره جهانی فجر جایزه ویژه هیات داوران را به خود اختصاص دهد./میزان

 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.