نخبگان شاهد و ایثارگر سبک زندگی شهدا را معرفی کنند
به گزارش تا شهدا؛ سردار سید جوادهاشمی در مراسم اختتامیه طرح مدیریت فردا و سبک زندگی اسلامی نخبگان شاهد را ظرفیت عظیمی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران ذکر کرد و افزود: امروز بیش از 37 سال از عمر انقلاب و 30 سال از دوران دفاع مقدس می گذرد و یاد و راه شهدا و سبک زندگی شهدا باید در جامعه برای نسل های انقلاب معرفی شود تا الگوسازی مناسبی از شهدا از سوی یادگاران ایثار و شهادت که بعنوان نخبه در جامعه حضوری موفق و تاثیرگذار دارند انجام شود.
وی ادامه داد: شهدا نخبگان فرهنگی ما در جبهه های حق علیه باطل بودند ایشان از درس و دانشگاه به جبهه ها رفتند تا از اسلام، عزت، آزادی و استقلال این کشور دفاع کنند و امروز شما نخبگان شاهد و ایثاگر در ادامه راه آنان در جبهه فرهنگی باید به مقابله با دشمنان اسلام بپردازید.
وی اضافه کرد: نسل ایثار و شهادت الگوهای صبر و پایداری و ایثارگری هستند و با ترویج سبک زندگی اسلامی می توانند در جبهه مقابله با جنگ نرم وارد شده و در ادامه راه شهدا به مقابله با تهاجمات فرهنگی دشمنان برخاسته و از انقلاب اسلامی که ثمره خون های پاک شهداست پاسداری کنند.
ثبت دیدگاه