خانواده های شهدا سرمایه های ارزشمندی برای جامعه هستند

ريیس بنيادشهید و امور ایثارگران شهرستان ساوه از توابع استان مرکزی گفت: خانواده های شهدا سرمایه های ارزشمندی برای جامعه هستند و خدمت به آنان توفیق الهی است.

به گزارش تا شهدا؛ سيدمصطفي كشفي در دیدار با خانواده شهدا ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا، حضور در بيت منور شهدا را توفیق برای مسئولین دانست و گفت: همه ما مدیون و مرهون ایثارگری شهدا در طول دوران دفاع مقدس هستیم و افتخارات امروز ما در عرصه های مختلف مرهون خون پاک شهداست.


وي افزود: پاسداشت مقام شهدا و ارج نهادن به از خودگذشتگي آنان وظيفه اي سنگين است و خدمت به خانواده هاي شهدا و دلجويي از آنان سعادت است.


اين مقام مسئول افزود: به قول حضرت امام(ره) ملت ایران از ملت زمان پیامبر(ص)هم در پای ایمان خود محکمتر بودند و حوادث دفاع مقدس نشان داد که مردم ایران با تأسی به خط سرخ شهادت، هیچگاه در برابر ارزش های خود کوتاه نخواهند آمد.


كشفي گفت: نعمت ديدار با خانواده هاي شهدا لطف و سعادت بزرگي از جانب خداوند است كه نصيب ما شده و صبر و استقامت خانواده هاي شهدا مثال زدني است.


وي خانواده های شهدا را سرمایه های ارزشمندی برای جامعه و خدمت به آنان را توفیق الهی دانست و اظهار امیدواری کرد که خادم خوبی براي آنها باشد.


وي گفت: نام و یاد شهدا در تاریخ جاودانه است، چراکه سربلندی و اقتدار کشور مرهون و مدیون ایثار و فداکاری شهدایی است که با نثار جان خود، موجب استقلال کشور شدند.


وی در ادامه با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، تصریح کرد: در راه انتقال فرهنگ ایثار و شهادت گاهی ما دچار غفلت می‌شویم و این در حالی است که فضای عطرآگین دفاع مقدس همواره باید زنده باشد.


گفتني است اين ديدار صبح امروز دوشنبه 31مرداد95 به همراه مسئولان شهرستان ساوه انجام شد.
شهيد «محمد خاكباز» در سال 61 در عمليات بيت المقدس منطقه خونين شهر به شهادت رسيد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.