آزادگان سند حقانیت جمهوری اسلامی ایران هستند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در جمع آزادگان و خانواده های آنان در مجموعه فرهنگی قلعه والی گفت: آزادگان سند حقانیت جمهوری اسلامی ایران در جهان هستند.

به گزارش تا شهدا؛ سلیمان رستمیان با بیان خاطراتی از ایام بازگشت شکوهمند آزادگان به کشور افزود: بازگشت آزادگان خاطره ای خوش در ذهن همه ما به جای گذاشت و شور و شعف خاصی را در فضای جامعه ایجاد کرد .


وی تاکید کرد: شاید در ظاهر جنگ پایان یافته باشد لکن رسالت ایثارگران خاتمه نیافته زیرا حرکت آنان حرکتی مستمر در تاریخ این سرزمین است و کسانی که به عنوان ایثارگر شناخته می شوند مسئولیت خطیری بر عهده دارند .


رستمیان  بهره گیری از توانمندیهای ایثارگران در بخش های مختلف فرهنگی و اجتماعی کشور را خواستار شد و اظهار کرد:  خانواده های شهدا و ایثارگران به عنوان وارثان ایثار و شهادت در جامعه و تمام برنامه های کشور فعالانه حضور دارند .


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام با تاکید بر لزوم حفظ روحیه ایثارگری افزود: خانواده های شهدا و ایثارگران که روحیه فداکارانه خود را به اثبات رسانده  و برای آینده جامعه و فرزندان میهن اسلامی تلاش کنند.


در این برنامه که بصورت زنده از سیمای محلی ایلام پخش می شد معاونت فرهنگی ، تعاون ومسکن توسعه بنیاد استان,رئیس شهرستان و معاونت های تعاون مسکن وفرهنگی بنیاد شهرستان ایلام حضور داشتند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.