آزادگان با استقامت خود درس آزادگی را به ملت ایران آموختند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران گفت: آزادگان با صبر و استقامت خود درس آزادگی را به ملت بزرگ ایران آموختند و با تحمل دردهای اسارت نمادهای صبر و بردباری جامعه اسلامی ایران هستند.

به گزارش تا شهدا؛  برنامه ها و محورهای پاسداشت 26 مرداد ماه سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی در جلسه ای که صبح امروز در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران برگزار شد مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.


تکریم از آزادگان شاغل، مزین کردن پروژه های افتتاحی به نام مبارک شهدای آزاده، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی با نامگذاری این روز، جمع آوری خاطرات همکاران آزاده و انتشار آن ها، جمع آوری و به روز رسانی اطلاعات شاغلین همکار آزاده، در این راستا و دیدار با خانواده معزز شهدای آزاده از جمله برنامه های مصوب شده در این جلسه بود.


نادر نصیری در این جلسه گفت: آزادگان سلحشور كشور با مقاومت دلیرانه خود موجب یاس و ناامیدی دشمنان و موجب سرافرازی و تقویت نظام اسلامی شدند به گونه ای كه با مقاومت این عزیزان بسیاری از اهداف انقلاب به منصه ظهور رسید.


وی بیان داشت: آزادگان با صبر و استقامت خود درس آزادگی را به ملت بزرگ ایران آموختند و با تحمل دردهای اسارت نمادهای صبر و بردباری جامعه اسلامی ایران هستند.


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران تأکید کرد: امروز حضور آزادگان سلحشور و سرافراز در عرصه های علمی و مدیریتی كشور آنان را به عنوان ذخیره ای راهبردی و تاثیرگذار در روند پیشرفت و تعالی ایران اسلامی قرار داده است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.