شهدا به جامعه زندگی بخشیدند

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آشتیان از توابع استان مرکزی در یاد بود شهدای گمنام گفت: شهدا به جامعه زندگی بخشیدند.

به گزارش تا شهدا؛ رمضانعلی چراغعلی گل گفت: به مناسبت گرامیداشت سالگرد اقامه اولین نماز جمعه تهران، مراسم یادبود شهدای گمنام شهرستان آشتیان با حضور پرشور خانواده های شاهد و ایثارگر این شهرستان و با همکاری خادمین خانواده های شاهد و ایثارگر در بنیاد آشتیان، و اعضاي ستاد اقامه نماز جمعه، در گلزار شهدای شهرستان آشتیان برگزار شد.


چراغعلی گل افزود: شهدا به جامعه زندگی بخشیدند، زندگی که باید ارتقا پیدا کند و این زندگی ارتقا پیدا نمی‌کند مگر به اطاعت از اوامر خدا و اولیا خدا و این اطاعت باید در زندگی ما پررنگ‌تر شود.


وی در پایان اضافه کرد: شایان ذکر است که همزمان با فرارسيدن سالروز اولين اقامه نماز جمعه تهران به امامت مرحوم آيت ا... طالقاني، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این شهرستان در گلزار شهدای شهرستان آشتیان، همراه با تجلیل از خانواده های شاهد حاضر در جلسه نیز برگزار شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.