سرکشی از خانواده معزز شهدا،وظیفه همه مسئولین کشور است

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان گفت: سرکشی از خانواده معظم شهدا وظیفه همه مسئولین کشور است.

به گزارش تا شهدا؛ پاکدامن روز سه شنبه مصادف با 29تیرماه 95 به اتفاق فتح آبادی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بندر عباس با مادر شهید کمالی و جانباز 25درصد محمد رضایی سرخایی دیدار و از وی دلجویی کردند.


مدیر کل بنیاد استان در این دیدارها گفت: سرکشی از خانواده شهدا وظیفه همه مسئولین کشور است، و تا آخرین لحظه رشادت ها و ایثارگری آنها از یاد و خاطرمان نخواهد رفت .


وی گفت: تلاش در راه شهدا یکی از وظایفی است که امروزه هر مسئولی می تواند به دوش کشیده و راهی که شهیدان با افتخار انتخاب کردند بهترین راه بوده است .


وی به صبر و شکیبایی خانواده شهدا نیز اشاره و تصریح کرد: بعد از شهدا خانواده شهدا در مسیر انقلاب خوش درخشیدند و وقتی آنها اعلام می کنند که با افتخار این هدیه را به انقلاب و اسلام تقدیم کرده اند انسان شرمنده خانواده شهدا می شود .

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.