پایان ساماندهی گلزار شهدای منا در استان گلستان

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستاندر هفتمین جلسه شورای معاونین گفت: ساماندهی گلزار شهدای منا در شهرستان بندرترکمن به اتمام رسید.

به گزارش تا شهدا؛ هفتمین جلسه شورای معاونین اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان دوشنبه بیست و هشتم تیرماه 95 در سالن جلسات اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.


علی اصغر فاضلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص ساماندهی گلزار شهدای منا گفت: ساماندهی گلزار شهدای منا در شهرستان بندر ترکمن و گنبد کاووس به تعداد 16 مورد (حوزه استحفاظی شهرستان) به اتمام رسیده است.


وی خاطرنشان کرد: طی جلسه ای باحضور  مدیرکل حج و زیارت استان و مدیر کل سازمان مدیریت و برنامه ریزی مبلغ 500 میلیون ریال جهت ساماندهی 16 گلزار شهدای منا در روستاهای شهرستان گنبد کاووس مصوب و مقرر شد، جلسه ای که متعاقبا با حضور شهرداران و فرمانداران شهرستان بندرترکمن و گنبد در محل اداره کل معاون عمرانی استانداری تشکیل می شود، سهم شهرداری ها و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مشخص شود.


در ادامه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص برگزاری اجلاسیه 4 هزار شهید استان گفت: روسای شهرستان های تابعه طرح سپاس و دیدار از جانبازان 70 درصد با اولویت جانبازان ویلچری را از ابتدای مرداد ماه سال جاری آغاز کنند. 


اداره مددکاری برنامه ریزی لازم را جهت برگزاری یک نشست صمیمی با همسران جانبازان 70 درصدی ویلچری با مدیرکل را انجام دهند.


وی افزود: دو گردهمایی در سال جاری با محوریت سلامت ایثارگران و اطلاع رسانی عملکرد بنیاد برای دو گروه از جامعه هدف (ایثارگران و همسران شهدا) برگزار شود.


وی افزود: با توجه به بازرسی ادواری از سوی مرکز در 6 ماهه دوم سال، شناسایی نقاط قوت و ضعف حوزه ها توسط رؤسا و معاونین انجام شود، و در پی اصلاح نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت تلاش کنند.


فاضلی در خصوص توزیع بودجه استانی گفت: معاونت توسعه و مدیریت منابع انسانی کمیته ای جهت تخصصی بودجه استانی تشکیل و به اعضاء کمیته ابلاغ کند.


وی در خصوص ارزشیابی کارکنان جدیدالورود افزود: جلسه ای پرسنلی برای کارکنان جدیدالاستخدام با حضور معاونین برگزار و هریک از کارکنان پس از پاسخگویی به سوالات بخشنامه ها و دستورالعمل ها مورد ارزیابی قرار گیرند.


مهدی خسروی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری و شعار سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» گفت: تفاهم نامه ای با شرکت توزیع برق استان منعقد شده و پرسنل مجموعه نسبت به مدیریت برق مصرفی در محیط کار نهایت صرفه جویی را به عمل آورند و از روشن کردن دستگاه های سرمایشی در ساعات اولیه کاری و در ساعات اوج مصرف خودداری کنند.


در پایان هریک از اعضاء نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص برنامه های اجرایی بنیاد ارائه کردند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.