جامعه ایثارگری ارزشمندترین مدافعین عفاف و حجاب هستند

رئیس حوزه علمیه بردسکن گفت: خانواده های شهدا و ایثارگران بهترین مقابله کنندگان و بهترین مدافعین حجاب و عفاف در جامعه امروز هستند.

به گزارش تا شهدا؛ همزمان با هفته عفاف و حجاب، همایش بزرگی با این موضوع و با حضور بیش از 2 هزار نفر از مردم ولایت مدار و خانواده های شهدا و ایثارگران شهر بردسکن در گلزار شهدای این شهر برگزار شد.


در این همایش که به همت کمیته عفاف و حجاب، ناحیه مقاومت بسیج و با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان برگزار شد، فرماندهان نظامی، شاعران، هنرمندان، روحانیون و مسئولین بردسکن حضور داشتند.


حجت الاسلام زارعی رئیس حوزه علمیه بردسکن در این همایش با بیان موضوعاتی در ارتباط با فلسفه حفظ حجاب و عفاف اظهار داشت: فلسفه مبارزه تمام انبیاء به خاطر حفظ حجاب و تاکید بر امر به معروف و نهی از منکر بود، در دوران معاصر نیز رزمندگان اسلام با جان فشانی خود در برابر دشمن ایستادند و بیگانگان را از خاک خود بیرون راندند، تا اهانتی به نوامیس این مرز و بوم نشود.


وی افزود: واقعه گوهرشاد نماد بارزی از مقاومت مردم در برابر زور و ظلم حاکمانی است که میدان را به دست دشمن سپرده بودند.


رئیس حوزه علمیه بردسکن خاطرنشان کرد: امروز باید خود را آگاه و هوشیار نگه داریم چرا که دفاع از حجاب و عفاف در جامعه به خاکریز اول ما در برابر دشمن تبدیل شده است، این خاکریز امروز در نقاطی مانند خرمشهر و مناطق جنگی نیست بلکه به درون خانه ها و جامعه پیرامون ما نفوذ کرده است.


وی بیان کرد: خانواده های شهدا و ایثارگران بهترین مقابله کنندگان و بهترین مدافعین حجاب و عفاف در جامعه امروز هستند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.