مزارهای مطهر شهدا سمبل فرهنگ جهاد و شهادت هستند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی گفت: گلزارها و مزارهای مطهر شهدا به عنوان سمبل فرهنگ جهاد و شهادت اماکن مقدس و تاریخی هستند که باید فراروی نسل های آینده باشند.

به گزارش تا شهدا؛ با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و فرمانده مرزبانی استان خراسان جنوبی، نماینده مردم  شهرستان های نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی، و همچنین فرماندار و امام جمعه شهرستان نهبندان، با مادر شهید محمد سموری که در روستای چاهشند در نقطه صفر مرزی زندگی می کرد، دیدار و تفقد به عمل آمده و درخواست خانواده معزز شهید مبنی بر انتقال مزار شهید از نقطه صفر مرزی به زادگاهش (روستای چاهشند) مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت.


نظر افضلی نماینده مردم شریف شهرستان های نهبندان و سربیشه در مجلس در ابتدای این دیدار گفت: در دوران هشت سال دفاع مقدس رزمندگان بسیار زیادی از مناطق عشایری کشور در جبهه های نبرد حضور داشتند و رشادت های زیادی نیز انجام دادند که قابل قدردانی و تجلیل است.


وی افزود: امروز خانواده های شهدا ولی نعمتان ما هستند و مسئولان وظیفه دارند بهترین و بیشترین خدمات را به آنها ارائه کنند.


حجت الاسلام خزاعی، امام جمعه شهرستان نهبندان هم در این خصوص با اشاره به اینکه از دفتر مراجع برای انتقال مزار شهید استعلام گرفته شده است گفت: موضوع انتقال مزار شهید به لحاظ شرعی مشکلی ندارد، اما باید در انتقال مزار تمام جوانب کار سنجیده شود.


وی افزود: انتقال مزار شهید از نقطه ی صفر مرزی به روستا تأثیر بسیار مثبتی در رونق برنامه های فرهنگی روستا خواهد داشت.


در ادامه این دیدار، حجت الاسلام معصومی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا گفت: گلزارها و مزارهای مطهر شهدا به عنوان سمبل فرهنگ جهاد و شهادت اماکن مقدس و تاریخی هستند که باید فراروی نسل های آینده باشند.


وی بر زنده نگه داشتن یاد شهدایی که در راه حفاظت از دین از جان خود گذشته تاکید کرد و گفت: توجه به مزارهای شهدا به منظور ارج نهادن به مقام شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ایجاد فضای روحانی و معنوی در مزار آنها و تبدیل به مراکز فرهنگی امری اجتناب ناپذیر است.


حجت الاسلام معصومی در خصوص جابجایی مزار شهید سموری گفت: انتقال و جابجایی مزار شهید با توجه به تبعات آن قطعا بازسازی خواهد شد و زمینه حضور افراد بر سر مزار شهید فراهم خواهد شد.


وی افزود: ان شاءالله به یاری خداوند تبارک و به همت بنیاد و همکاری سایر دستگاه های ذیربط، و پس از انجام سلسله مراتب اداری، عملیات انتقال مزار مطهر شهید محمد سموری از نقطه صفر مرزی به زادگاهش روستای چاهشند نهبندان، در آینده نزدیک انجام خواهد شد.


شایان ذکر است در پایان، حاضرین، باحضور در مزار شهید محمد سموری در نقطه صفر مرزی، ضمن ادای احترام به مقام شامخ این شهید و دیگر شهدای والامقام، با قرائت فاتحه و غبارروبی، با آرمان های امام و شهدا تجدید پیمان کردند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.