جانبازان ستارگان درخشان آسمان امنیت و آسایش کشور هستند

رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران اراك درجمع جانبازان گفت: جانبازان ستارگان درخشان آسمان امنیت و آسایش کشور هستند.

به گزارش تا شهدا؛ مرتضي انصاريفر درمراسم ضیافت ماه مبارک رمضان باحضور جانبازان و خانواده ایشان افزود: جمهوری اسلامی، نظام، ولایت فقیه، استقلال، آزادی و حاکمیت دین، دستاورد ایثار جانبازان است وجامعه باید این محورهای اصلی و اساسی را حفظ کرده و استمرار بخشد.


رئیس بنیاد اراك گفت: جانبازان و ایثارگران، دین بزرگی برگردن جامعه ما دارند، آنان از مال و جان خویش گذشتند وتمام هستی خویش را درطبق اخلاص گذاشتند، حال مهمترین وظیفه جامعه درقبال جانبازان، احترام و گرامی داشتن دستاوردهای ایشان است.


وي ادامه داد: وظیفه دیگر جامعه نسبت به جانبازان، توجه به شخصیت سراسر ایثار است و این توجه درواقع اعتنا و احترام به پشتوانه‌های آزادگی و استقلال خویش است.
مديركل بنياد استان نیز دراین مراسم گفت: جانبازان ما ازپیشگامان طریق جهاد و شهادت و کسانی هستند که می‌توانستند همانند راحت طلبان از صحنه بگریزند و میدان رابرای تاخت و تاز دشمنان بازبگذارند، اما این جانبازان افتخارآفرین بافداکاری وایثار بحمدالله تا مرز شهادت پیش رفتند، منتهی شهادت نصیبشان نشد و به زندگی سراسر افتخارآفرین خود برگشتند و سند عمل برای اثبات مدعای خود نیز دارند و آن این است که با نقص جسمانی، سلامت خود را فدای این راه کرده وبعد هم صبوری کرده زیراکه جانباز همیشه شاکراست و ازطرفی احساس سرافرازی و سربلندی می‌کنند، این عمل قیمت و ارزشش ازشهید و شهادت کمتر نیست.


حجت‌الاسلام حسن هنرمند بااشاره به سخنان گرانب‌هاي مقام معظم رهبری(مد) دراین باره گفت: همه به جانبازان به عنوان شهیدان زنده انقلاب اسلامی افتخار می‌کنند، مسئولین نظام انقلاب اسلامی موظف هستند حرمت و قداست جانبازان و افتخارآفرینان که به عنوان نمونه‎‌های ایثار وفداکاری دربین ما هستند، پاس داشته وخدمت به این بزرگواران را ازبزرگترین افتخارات خود بدانند زیرا که عزت، شرف، دین، ناموس و حاکمیت ملی و دینی خود را مدیون این بزرگواران هستند.


گفتنی است این مراسم همراه باضیافت افطاری روز شنبه پنجم خرداد 1395 باحضور جانبازان 70درصد و خانواده ایشان برگزارشد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.