جانبازان ذخایر انقلاب اسلامی هستند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با هدف پیگیری درمان، از جانباز 65 درصد، خرم‌حسینی عیادت کرد.

به گزارش تا شهدا؛ حسن اصلی‌تبریزی، رئیس و رامین شادانفر معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قزوین با حضور در منزل جانباز 65 درصد، سید اسماعیل خرم‌حسینی، به منظور بررسی وضعیت جسمانی و پیگیری درمان، از ایشان عیادت کردند.


تبریزی در عیادت، جوياي وضعيت درماني این جانباز شد و گفت: جانبازان از ذخایر انقلاب اسلامی هستند و خدمت‌رسانی به شما از افتخارات ما است.


گفتنی است: سید اسماعیل خرم‌حسینی، جانباز 65 درصد به دلیل شکستگی دست در بیمارستان بستر بوده که با بهبود سلامتی مرخص شده و به منزل بازگشته است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.