جایگاه شهدا در جامعه بسیار رفیع است

استاندار گیلان روز دوشنبه 24 خرداد به همراه طاهرنژاد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و تنی چند از مسئولین با حضور در منزل شهید مجید صیف خواه با خانواده این شهید گرانقدر دیدار کرد.

به گزارش تا شهدا؛ نجفی در این دیدارصمیمی با قدردانی از والدین  شهداء برای تربیت چنین فرزندانی گفت : در این دیدارها از صبر و استقامت خانواده‌های معظم شهداء برای کار و تلاش بیش‌تر انرژی می‌گیریم.


استاندار گیلان  با اشاره به ارادت مردم و مسئولین به خانواده های معظم شهدا اظهار داشت : حضور شما خانواده شهدا در جامعه به همه مردم ایران و مسئولان کشور روحیه می بخشد .


وی افزود : تلاشها و اخلاق اسلامی  پدران و مادران شهدا توانست فرزندانی را تربیت کند که در راه خدا جهاد کنند.

 

نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: جایگاه شهدا در نزد جامعه ی ما بسیار رفیع است.


شهید مجید صیف خواه در سال 1365 در سن 26 سالگی در منطقه عملیاتی شلمچه به فیض شهادت نائل آمد .

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.