همسران جانبازان در ایثارگری آنان شریک هستند

رئیس شورای شهر سبزوار گفت: خانواده‌ و همسران جانبازان در پرستاری از این مردان ایثارگر کوتاهی نکردند و با پرستاری از آنان در ایثارگری‌های همسرانشان شریک شدند.

به گزارش تا شهدا؛ کاظم کرامت رئیس شورای شهر سبزوار در همایش بزرگ جانبازان که با حضور بیش از 200 نفر از ایثارگران این شهرستان در تالار کاشفی سبزوار برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و هفته گرامیداشت مقام جانباز اظهار کرد: جانبازان اسوه‌های صبر و استقامت و گنجینه‌های ارزشمند انقلاب و نظام هستند که استقلال کنونی کشور و دستیابی به موفقیت‌های گوناگون را باید مرهون رشادت‌های آنان باشیم.


وی افزود: خانواده‌ و همسران جانبازان در پرستاری از این مردان ایثارگر کوتاهی نکردند و با پرستاری از آنان در ایثارگری‌های همسرانشان شریک شدند.


رئیس شورای شهر سبزوار خاطرنشان کرد: در مواردی دیده‌ شده که همسران جانبازان نیز با مشکلاتی جسمی و روحی بسیاری مواجه بودند ولی با این حال ایثارگرانه و دلسوزانه در مسیر مراقبت از همسران خود گام برداشته‌اند.


لازم به ذکر است پایان بخش این همایش اجرای تئاتر، سرود و مداحی و روایتگری راویان هشت سال دفاع مقدس بود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.