جانبازان پیام رسان شهدا در جامعه هستند

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد، روز، 22 اردیبهشت ماه، در مراسم تجلیل از جانبازان استان که در گلزار شهدای خرم آباد برگزار شد، با تبریک روز جانباز و ولادت حضرت ابوالفضل(ع) گفت: حضرت ابوالفضل(ع) از شجاعت، شهامت و مردانگی برخوردار بود.

به گزارش تا شهدا؛ حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی با بیان اینکه حضرت ابوالفضل(ع) الگو و اسوه جانبازان است، بیان کرد: حضور جانبازان در صحنه های انقلاب نشانه وفاداری، عشق و معرفت کامل آن ها به انقلاب، نظام و رهبری است.


 حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی جانبازان را مروجان ارزش‌های اسلامی خواند و گفت: جانبازان باید مفهوم وفاداری و انقلابی بودن را در جامعه تبلیغ کنید.


وی یادآور شد: جانبازان در طول این 37 سال گذشته از عمر انقلاب با حفظ روحیه جهادی و باقی ماندن در این راه پشتوانه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و هستند.


امام جمعه خرم آباد با اشاره به این که امروز دنیاطلبی، مقام‌پرستی و هنجارشکنی وجود دارد، خاطرنشان کرد: تبلیغاتی دشمن، جنگ روانی، زرق و برق دشمن نتوانسته در اراده جانبازان خلل ایجاد کند.


 وی جانبازان را الگوی استقامت، مقاومت و ایستادگی خواند و اظهار داشت: جانبازان پیام رسان شهدا در جامعه هستند و از امتحان الهی جهاد در راه خدا پیروز وسربلند بیرون آمده اند.


 امام جمعه خرم آباد با تأکید بر ضرورت تبیین فرهنگ ایثار و استقامت در جامعه افزود: جانبازان سند ایثار و جانفشانی در جامعه هستند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.