ارزش نهادن به ایثار قدردانی از جامعه ایثارگری است

رییس بیمارستان میلاد شهریار گفت: ارزش نهادن به ایثار قدردانی از جامعه ایثارگری است.

به گزارش تا شهدا؛ تعدادی از اعضای کانون بازنشستگان وزارت جهاد کشاورزی در روز سه شنبه 14 اردیبهشت ماه با جانبازان بستری دربیمارستان میلاد شهریار دیدار کردند.


آقایی رئیس بیمارستان با تسلیت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) و خیر مقدم به عزیزان بازنشسته وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: ارزش نهادن به ایثار و شهادت و قدر دانی از فداکاری و ایثارگری جانبازان در جامعه امروز ما بسیار با اهمیت است .


وی افزود: هر ورق از زندگی این عزیزان را که بنگریم مملو از فداکاری است و برخی از این عزیزان در دوران جوانی و نوجوانی که به مقام جانبازی نایل گشتند تا به امروز بیش از سی سال است که در حال مداوای صدمات وارده در زمان مجروحیت می باشند .


آقایی با اشاره به فرموده امام خمینی (ه) افزود: جانبازان مایه سرافرازی ملت ایران هستند  و تحمل این همه صدمات واقعاً بسیار سنگین است و جانبازان وایثارگران در عرصه های ایمان و اعتقادات مذهبی نیز بسیار مستحکم و در عبادات بسیار مقید بوده و ازپیشوای خود امام عابدان حضرت امام موسی کاظم (ع) پیروی می نمایند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.