دیدار شهردار مشهد مقدس با خانواده‌های شاهد و ایثارگر مدافع فاطمی

شهردار مشهد مقدس در سلسله دیدارهای خود با خانواده شهدا و ایثارگران، شامگاه پنجشنبه در منازل شهیدان توسلی، حسینی و شجاعی از شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) حضور یافت و با خانواده‌های این افتخارآفرینان گفت‌گو کرد.

به گزارش تا شهدا؛ همزمان با شامگاه پنجشنبه و شب ولادت با سعادت حضرت علی(ع)، سید صولت مرتضوی با همراهی جمعی از معاونین، مشاورین و شهرداران مناطق مشهد مقدس به دیدار خانواده‌های شهیدان علیرضا توسلی«ابوحامد»، سید مجتبی و سید اسماعیل حسینی و عنایت شجاعی از شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) رفت.


در این دیدارها شهردار مشهد مقدس با حضور در منازل این سه شهید والامقام ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آنان، این شهیدان و خانواده‌های آنها را مدافعین عزت و اقتدار تشیع دانست و اظهار داشت: شهدا مدافع حرم با رشادت‌ها و دلیری‌هایی که از خود به یادگار گذاشتند در اندیشه عزت و اقتدار شیعیان نقشی بزرگ ایفا کردند، فعالیت این غیورمردان در طول سال‌های گذشته پرافتخار و تحسین برانگیز است.


مرتضوی خاطر نشان کرد: شهادت ارزشمندترین و والاترین راه برای رسیدن به معبود و دنیای آخرت است که این افتخار بزرگ نصیب کسانی می شود که توفیق دست یابی به آن را داشته باشند.


شهردار مشهد همچنین در ادامه دیدارهای خود با حضور در منزل شهید علیرضا توسلی فرمانده تیپ فاطمیون مدافعین حرم حضرت زینب(س)، خاطرنشان کرد: پس از شهادت شهید علیرضا توسلی همسر این شهید والامقام با فعالیت‌ها و اقدامات فرهنگی و اجتماعی خود راه همسر شهیدش را به بهترین شکل ادامه داده است.


وی افزود: اقدامات همسر شهید علیرضا توسلی مانند همسر افتخارآفرین خود برای همگان در اذهان به یادگار می ماند و بر همین اساس شهرداری مشهد مقدس از این قبیل از فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی حمایت می‌کند.


همچنین ام البنین حسینی همسر شهید والامقام علیرضا توسلی با بیان اینکه راه همسرش را با فعالیت‌های فرهنگی، مذهبی و اجتماعی ادامه می‌دهد، خاطر نشان کرد: همسرم با انتخاب کردن راه پرفیض شهادت وظیفه خطیری را بر عهده من گذاشت و برای همین است که می‌خواهم با این چنین اقداماتی راه او را ادامه و یادش را به بهترین نحو گرامی بدارم.


لازم به ذکر است سید صولت مرتضوی شهردار مشهد مقدس شامگاه پنجشنبه در کنار دیدار با خانواده شهیدان توسلی و حسینی با خانواده شهید و جانباز مدافع حرم عنایت و حمید شجاعی دیدار و گفت‌گو کرد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.