فرزندان شهدای مدافع حرم زنجان تجلیل می‌شوند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به برگزاری مراسم جشن دیدار با پدران آسمانی در این استان، گفت: فرزندان شهدای مدافع حرم زنجان تجلیل می‌شوند.

به گزارش تا شهدا؛ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به اینکه مراسم «دیدار با پدران آسمانی» فرصتی برای بیان جوانمردی افرادی است که از بهترین سرمایه خود گذشتند تا فرزندانشان سرنوشت خوبی برای کشورمان رقم بزنند، افزود: پدران شهدا گنجینه‌های امروز و تجربیاتشان رمز موفقیت فرداهایمان هستند.


علی کاظمی ادامه داد: زمانی که مردی به مقام ارزشمند پدری می‌رسد داشتن فرزندی نیکو سرشت و با شهامت آرزوی او است که خوشبختانه پدران شهدا به این آرزو دست یافته‌اند.


وی با بیان اینکه از دست دادن فرزند چه برای مادر و چه برای پدر بسیار سخت است، بیان کرد: اما پدران بزرگوار شهدا امروز با سربلندی از تقدیم فرزند خود به نظام و انقلاب سخن می‌گویند. صبر و استقامت پدران بهترین تکیه‌گاه برای کانون گرم یک خانواده است، که پدران شهدای والامقام در این راه از هیج تلاشی دریغ نکرده‌اند.


کاظمی عنوان کرد: همایش پدران آسمانی امروز چهارشنبه 1 اردیبهشت 95 از ساعت 16:30 در سالن سینما هلال زنجان با حضور مسئولان استانی از جمله نماینده ولی فقیه در استان، نماینده مردم در مجلس خبرگان و خانواده‌های معظم و معزز شهدا و ایثارگران و دیگر مسئولان ادارات استان برگزار می‌شود.


وی اضافه کرد: در این مراسم به رسم یادبود تعدادی از پدران معظم شهدا، فرزندان شهیدان مدافع حرم نیز تجلیل می شود. 


کاظمی با اشاره به اینکه در استان زنجان 2 هزار و 153 فرزند معظم شهدا یاد و خاطر پدران دلیر خود را نگاه می‌دارند، گفت: پدران معظم شهدای در قید حیات استان 743 نفر هستند که نباید از وجود ارزشمند آنان غافل شد.


مدیرکل بنیاد استان زنجان اظهار کرد: استان زنجان 3 هزار شهید و 7 هزار جانباز و 589 نفر آزاده به نظام جمهوری اسلامی ایران تقدیم کرده است.


گفتنی است در ادامه این برنامه مسئولان در مراسم گلبارن گلزار شهدای بهشت حضرت معصومه(س) شرکت کرده و به مقام شامخ شهدای والامقام ادای احترام می‌کنند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.