همسران و مادران شهدا نمونه‌ای شایسته از زنان موفق جامعه ایرانی هستند

استاد دانشگاه فردوسی گفت: همسران و مادران شهدا نمونه‌ای شایسته از زنان موفق جامعه ایرانی هستند که در پیشبرد اهداف انقلاب نقش بسزایی داشته اند.

به گزارش تا شهدا؛ مراسم جشن میلاد امام محمد باقر(ع) با حضورگسترده همسران شهدا و مسئولان و مردم شهیدپرور نیشابور در محل سالن تربیت این شهرستان برگزارشد.


در این مراسم که به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران نیشابور و کمیته امور بانوان این شهرستان برگزارشد، هاجر چنارانی فرزند شهید موسی چنارانی منتخب مردم نیشابور در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، سید جواد قوامی نژاد رئیس آموزش و پرورش، حسن اندرابی سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران نیشابور و دیگر مسئولین این شهرستان حضور داشتند.


در این مراسم اصغری نکاح از اساتید دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اصول روان شناسی به چگونگی تحکیم نظام خانواده پرداخت و زنان را شریک در خلقت انسان دانست و گفت: موفقیت و پیشرفت هر جامعه‌ای مرهون موفقیت و سعی و تلاش زنان و مادران آن جامعه است.


وی از همسران و مادران شهداء بعنوان نمونه‌ای شایسته از زنان موفق جامعه ایرانی نامبرد که در پیشرفت و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی نقشی سازنده داشته اند.


لازم به ذکر است در پایان این مراسم از تنی چند از همسران شهدای نیشابور تقدیر و تجلیل شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.