همسران شهدا با اقتدا به حضرت زهرا(س) حماسه آفریدند
به گزارش تا شهدا؛ مراسم تجلیل از همسران شهدای شهرستان آبیک با حضور حسن نظافتی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان آبیک و علی رحمانی فرماندار این شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری آبیک برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حسن نظافتی با تبریک سال نو، گفت: سال گذشته با وجود تمام فراز و نشیبها به پایان رسید و امیدوارم سال پیشرو که مزین به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» شده است با اقدام و عمل مناسب و به هنگام، سالی سرشار از موفقیت و کامیابی برای کشور عزیزمان باشد.
وی حضرت زهرا(س) را الگوی مردان و زنان عالم عنوان و بیان داشت: حضرت زهرا(س) الگوی کاملی نه تنها برای زنان بلکه برای مردان هستند چراکه در طول زندگی کوتاه خود از شأن، منزلت و فضیلتی والا برخوردار بوده و در مسیر دفاع از ولایت حرکت کردند.
نظافتی با تجلیل از صبر و ایستادگی همسران شهدا، افزود: همسران شهدا، با اقتدا به حضرت زهرا(س)، حماسه آفریدند و قطعاً در پیشگاه الهی دارای اجر و پاداش فراوانی خواهند بود.
در ادامه این مراسم علی رحمانی فرماندار شهرستان آبیک با تبریک روز زن در سخنانی، از رشادتها و جانفشانیهای شهدا و صبر و استقامت همسران آنها تجلیل کرد.
در پایان این مراسم توسط معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، وضعیت جسمانی همسران شهدا در قالب اجرای طرح پایش سلامت، بررسی شد.
ثبت دیدگاه