کاشت بیش از دو هزار نهال به یاد شهدای مشهد مقدس

در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و گسترش فرهنگ درخت‌کاری و حفظ منابع طبیعی، 2هزار و 50 نهال به یاد 2هزار و 50 شهید والامقام منطقه سه بنیاد مشهد مقدس و 5 منطقه از شهرداری این شهر کاشته می‌شود.
به گزارش تا شهدا؛ به مناسبت ۱۵ اسفندماه روز درختكاری و هفته منابع طبیعی، مراسمی تحت عنوان کاشت یک نهال به یاد و نام یک شهید در 5منطقه از شهرداری‌های مشهد مقدس و منطقه 3 بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهر برگزار می‌شود.
این مراسم به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه سه مشهد و با همکاری شهرداری‌های مناطق 2، 9، 10، 11 و 12 در مناطق توس، بوستان خورشید(بلوار هاشمیه)، بلوار شریعتی، بلوار امام‌علی(ع) و بلوار شاهنامه برگزار می‌شود.
این حرکت ارزشمند در جهت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و همچنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کنار حفظ طبیعت و پویایی آن همزمان با هفته منابع طبیعی و روز درختکاری در پایتخت معنوی ایران صورت می‌گیرد.
کاشت یک نهال به نام یک شهید هر منطقه از شهرداری‌های‌ مناطق مختلف مشهد و منطقه 3 بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهر توسط خانواده‌های شهدا از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در هفته منابع طبیعی و به ویژه روز درختکاری است.
در این مراسم به یاد 2 هزار و 50 شهید والامقام منطقه 3 بنیاد شهید و امور ایثارگران مشهد مقدس و 5 منطقه از شهرداری این شهر، همین تعداد نهال کاشته می‌شود.
لازم به ذکر است شهرداری‌های‌ منطقه 2 مشهد 622 شهید، منطقه 9 مشهد 380 شهید، منطقه 10 مشهد مقدس 600 شهید والامقام و مناطق 11 و 12 شهرداری‌ این شهر به ترتیب 388 و 60 شهید غیورمرد تقدیم انقلاب و نظام اسلامی ایران کرده‌اند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.