پدیده ایثار و جهاد فلسفه ای الهی دارد

حجت الاسلام عزیزی در دیدار با ۱۰ خانواده شهید و ایثارگر شهرستان اسفراین پدیده ایثار و جهاد را دارای فلسفه ای الهی دانست و با اشاره به آیات و روایات فراوان در خصوص فضیلت مجاهدان راه خدا گفت : شهدا و ایثارگران با شناخت حقیقت راه خود با ایثار و مجاهدت ، دین خدا و نظام اسلامی را به بهترین شکل صیانت کردند و از ارزش ها و آرمان های متعالی خود کوتاه نیامدند .
به گزارش تا شهدا؛ حجت الاسلام عزیزی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی با 10 خانواده ایثارگر اسفراینی دیدار کرد .
حجت الاسلام عزیزی در این دیدارها پدیده ایثار و جهاد را دارای فلسفه ای الهی دانست و با اشاره به آیات و روایات فراوان در خصوص فضیلت مجاهدان راه خدا گفت : شهدا و ایثارگران با شناخت حقیقت راه خود با ایثار و مجاهدت ، دین خدا و نظام اسلامی را به بهترین شکل صیانت کردند و از ارزش ها و آرمان های متعالی خود کوتاه نیامدند .
حجت الاسلام عزیزی تنها کسانی را لایق جهاد در راه خدا دانست که به وعده های انکارناپذیر قرآن ایمان راسخ داشتند .
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی فرهنگ را خمیر مایه شکل گیری ارزش های یک جامعه دانست و با اشاره به نقش و جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت ، ترویج آن را عامل اقتدار ، عزت و امنیت ملی خواند .
وی گفت : خانواده های شهدا و ایثارگران باید به رسالت تاریخی خود در نهادینه کردن گفتمان جهاد و مقاومت عمل کنند و فضای جامعه را از عطر شهید و روح ایثار و از خودگذشتگی پر کرده و اقتدار ملی را تضمین نمایند .

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.