درگذشت پدر شهیدان «دهقانی» در مسجد سلیمان

پدر گرانقدر شهیدان «غلامرضا و علیرضا دهقانی» به فرزندان شهیدش پیوست.
به گزارش تا شهدا؛ پدر گرانقدر شهیدان «غلامرضا و علیرضا دهقانی» به فرزندان شهیدش پیوست.
مرحوم «اسداله دهقاني چم پيري» پدرشهيدان معزز غلامرضا و عليرضا دهقاني در 28 بهمن 1394بعلت بيماري و كهولت سن، در ۸۹ سالگي دار فانی را وداع گفت.
مراسم تشییع آن مرحوم روز چهارشنبه 28 بهمن ماه 1394 برگزار و در جوار مزار شهدا، در آرامستان كلگه اين شهرستان بخاك سپرده شد.
ضمنا یادآوری می شود که شهيد غلامرضا دهقاني در 21 اسفند 63 در جزيره مجنون منطقه عملياتي بدر بر اثر تركش خمپاره نيروهاي مزدور عراقي به ناحيه سر به فيض شهادت نائل آمد و شهيد عليرضا دهقاني نیز در تاريخ 8 آذر 60 در جبهه بستان هنگام درگيري با متجاوزين بعثي بعلت اصابت گلوله به درجه رفيع شهادت نائل شد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان و همکاران، مراتب تسلیت و همدردی خود را اعلام و برای ایشان غفران و رحمت الهی مسئلت می نمایند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.