فرزندان ایثارگر، مروج فرهنگ ایثار باشند

عضو شورای اسلامی شهر قزوین گفت: فرزندان شهدا و جانبازان بایستی قدم در راه ارزش‌هایی که پدران‌شان برای آن، جانفشانی کردند، بردارند تا بتوانند مروج فرهنگ ایثار و شهدت باشند.
به گزارش تا شهدا؛ محمدرضا علی‌اکبربیک، معاون تعاون بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین به همراه صدیقی، صادقی‌نیارکی و نخستین اعضای شورای اسلامی شهر قزوین با جانباز 70 درصد شیمیایی، سیف‌اله آقاجانی دیدار کردند.
در این دیدار، محمدرضا صدیقی گفت: شهدا و ایثارگران در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، برای سربلندی و عزت کشورمان تلاش کردند و قطعا آنها در روز قیامت سئوال خواهند پرسید که بعد از ما چه کار کردید.
عضو شورای اسلامی شهر قزوین افزود: آحاد جامعه باید قدردان و ادامه‌دهنده راه شهدا و ایثارگران باشند تا در روز آخرت شرمنده آنها نباشند.
وی گفت: فرزندان شهدا و جانبازان بایستی قدم در راه ارزش‌هایی که پدران‌شان برای آن، جانفشانی کردند، بردارند تا بتوانند مروج فرهنگ ایثار و شهادت باشند.
صدیقی با اشاره به اینکه رشادت‌های شهدا و ایثارگران در طول 8 سال دفاع مقدس با زبان قابل توصیف نیست، افزود: باید در انتقال ایثارگری‌های آنها به قشرهای مختلف مردم تلاش کرد تا بیشتر با زحمات‌شان آشنا شوند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.