آشنایی نسل جدید با گنجینه های دفاع مقدس ضروری است

رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری گفت: آشنایی نسل جدید با گنجینه های دفاع مقدس ضروری است.
به گزارش تا شهدا؛ حسین نصراله ، رییس اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری در جلسه ستاد شاهد که با حضور محمد اسدنژاد رییس اداره آموزش و پرورش مدیران مدارس شاهد ، نقی فرخی معاون فرهنگی بنیاد ری و فرازمندکارشناس مسئول آموزش عالی برگزار شد گفت : هدف دشمن همیشه نابودی اسلام و انقلاب بوده است ولی با وجود جوانان غیور مرد ، شهدای والامقام ، که در این سرزمین بودند اجازه ندادند دشمنان به اهداف خود برسند .
نصراله به شخصیت های بارز مادران شهدا که ارزشمندترین افراد جامعه هستند اشاره کرد و افزود : ما وظیفه داریم آنچه در دوران هشت سال دفاع مقدس روی داده است را به دانش آموزان و آیندگان بشناسانیم .
محمد اسد نژاد معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 شهرری با بیان موفقیت های مدارس شاهد گفت: از ابتدای سال تحصیلی جاری برنامه های مشخصی به منظور بهبود کیفیت آموزشی و پرورشی دانش آموزان مدارس شاهد اجرا شده است و بنا داریم تا در پایان سال رتبه مدارس شاهد ناحیه 2 شهرری را در میان مناطق شهرستان های استان تهران ارتقاء دهیم.
گفتنی است در این جلسه ضمن بررسی گزارش  روند تحصیلی دانش آموزان شاهد توسط مدیران راهکارهای اجرایی از سوی بنیادشهید و آموزش و پرورش ارائه و مصوب شد که پیگیری تا حصول نتیجه به کارشناس آموزش بنیاد ری محول شد .

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.