حضور پررنگ در انتخابات مانع از شرمندگی در برابر شهدا

فرماندار بجستان گفت: ما باید در آزمون آینده که صحنه آن با برگزاری انتخابات تجلی می‌یابد با قدرت شرکت کنیم تا در برابر شهدایمان شرمنده نباشیم.
به گزارش تا شهدا؛ جلسه شورای اداری شهرستان بجستان که به نام شهیدان سید احمد شوقی  وعلی خدادادی نامگذاری شده بود با حضور رجایی نماینده مردم شهرستان‌های بجستان وگناباد در مجلس شورای اسلامی، سرابی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و دیگر مسئولین این شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری بجستان برگزارشد.
در ابتدای این مراسم ضمن ادای احترام به مقام شامخ این دو شهید والامقام وصیت‌نامه این دو شهید غیورمرد قرائت شد.
در این نشست جمشیدی فرماندار بجستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس به ویژه شهیدان شوقی و خدادادی، تصریح کرد: هرکس که عشق به امام و رهبری و شهدا دارد باید شادابی و امید را در مردم تقویت کند و بدگمانی و یأس را باید از دل این مردم ولایی دور نگه دارد.
وی افزود: ما باید در آزمون آینده که صحنه آن با برگزاری انتخابات تجلی می‌یابد با قدرت شرکت کنیم تا در برابر شهدایمان شرمنده نباشیم.
پایان بخش این مراسم اهداء لوح یادبود و تقدیر و تجلیل از فرزندان شهیدان شوقی و خدادادی بود.
لازم به ذکر است شهیدان سید احمد شوقی و علی خدادادی به ترتیب در 18 اردیبهشت 1366 در کاشمر و 3 تیرماه 1361 در شلمچه به شهادت رسیدند که اکنون پیکر مطهر این دو شهید در روستاهای مزار و زین‌آباد بجستان دفن شده است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.