عیادت مدیرکل از خانواده های شهدا و ایثارگران بستری در بیمارستان گلسار رشت

طاهرنژاد مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان گیلان به همراه دکتر جعفریان معاون بهداشت و درمان بنیاد روز پنجشنبه 17 دی ماه در بیمارستان گلسار رشت با چند تن از والدین شهدا و جانبازان بستری در این مرکز درمانی عیادت بعمل آورد.
به گزارش تا شهدا؛ طاهرنژاد در راستای تجلیل و تکریم و رسیدگی به امور سلامت و بهداشت جانبازان و والدین شهدای بستری در بیمارستان به دیدار تنی چند از این یادگاران هشت سال دفاع مقدس رفت.
مدیر کل در حاشیه این دیدارها گفت: تجلیل و تکریم شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مایه‌ی بقای انقلاب اسلامی است و به برکت شهدای انقلاب، امروز ایران اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی بر قلل رفیع و منیع افتخار ایستاده است.
مدیرکل در این روز با (دو پدر شهید،یک مادر شهید و دو جانباز )در بیمارستان گلسار رشت ملاقات نمود. 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.