دیدار استاندار گیلان و مدیرکل با خانواده شهید مدافع حرم

استاندار گیلان به همره طاهرنژاد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان و تنی چند از مسئولین استانی روز چهارشنبه 16 دی ماه 94 با حضور در دهستان چوکام بخش خمام رشت با خانواده ی شهید حبیب روحی از شهدای مدافع حرم دیدار کرد.
به گزارش تا شهدا؛ دکتر نجفی در این دیدار  مقام شهدا را نزد پروردگار بسیار والا و ارزشمند دانست و افزود: شهدای مدافع حرم با تمسک به آیات قرآن مجید و اهل بیت عصمت و طهارت در این راه قدم برداشتند.
وی خاطرنشان کرد: این عزیزان با عزمی دینی،معرفتی و سیاسی به جهت دفاع از حریم اسلام و حفاظت از مرزهای وطن به صورت داوطلبانه و با علاقه ای خاص در فرامرزها حضور پیدا می کنند.
نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه خون این شهدا اجازه ی ورود ظلم ، ستم ، خدعه و نیرنگ را به داخل کشور نخواهند داد تصریح کرد: گذر زمان اهتمام این عزیزان را برما بیشتر روشن می کند
وی با بیان اینکه صبر و تحمل پدران،مادران ، همسران و فرزندان این شهدا ستودنی است افزود: افتخار می کنیم در دولتی خدمت می کنیم که در خدمت خانواده های شهداست چون آنان تمام زندگی خود را صرف این نظام و مملکت کردند.
استاندار همچنین با محکومیت شهادت شیخ نمر رهبر شیعیان عربستان گفت: این شهید عزیز نیز به دلیل دفاع از اسلام ناب محمدی  در کشور خود به شهادت رسید .

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.