خوشبختی فرزندان شاهد مرهون رشادت پدران آنهاست

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: خوشبختی امروز فرزندان شهدا و ایثارگران مرهون رشادت دیروز پدران آنها در هشت سال دفاع مقدس است.
به گزارش تا شهدا؛ عابدین عابدی مقدم در همایش و جشن ازدواج 200 زوج شاهد و ایثارگر مشهد مقدس که با عنوان جشن وصال گلواژه‌های ایثار در مرکز همایش‌های ایثار این شهر برگزار شد، تصریح کرد: خوشی و ناخوشی همان چیزی است که از پندار انسان نشات می‌گیرد و هرگز تنها با تکیه بر امکانات مادی محقق نمی‌شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی خطاب به زوج های شاهد و ایثارگر حاضر در همایش، گفت: اگر بگوییم فردی امکانات مادی زیادی دارد و خوشبخت است بدون شک سخت در اشتباه هستیم چرا که افراد بسیاری با داشتن امکانات مختلف احساس خوشبختی نمی‌کنند.
وی افزود: اگر خوشبختی را در دین، ایمان، صداقت، پاکی، تلاش و زندگی سالم دیدیم به طور حتم به سعادت خواهیم رسید بدون شک خوشبختی امروز فرزندان شهدا و ایثارگران مرهون رشادت دیروز پدران و مادران آنها در هشت سال دفاع مقدس است.
عابدی مقدم خاطرنشان کرد: از کرم و لطف خداوند به دور است که کسی کوشا باشد و در زندگی او کمی و کاستی ایجاد شود بنابراین باید همیشه با ایمان و توکل به خداوند، پر تلاش و پر انرژی به کار خود ادامه دهیم.
عابدی‌مقدم بیان کرد: خروجی این همایش‌های ارزشمند باید محبتی بیش از پیش در دلهای فرزندان شهدا و ایثارگران باشد و زوجین باید بدانند که با توکل به خداوند مشکلات آنان حل می‌شود.
وی افزود: رضایت پدر و مادر وظیفه‌ای همگانی بر دوش تک تک شما زوجین جوان است و از فرزندان شهدا و ایثارگران این انتظار می‌رود تا مانند پدران و مادران خود ایثارگرانه زندگی کنند و در مسیرآنان قدم بردارند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.