خانواده های معظم شهدا مظهر ایثار و فداکاری هستند

این دیدارها به مناسبت هفته ی ثبت احوال با خانواده های معظم شهدای ثبت احوال صورت گرفت.
به گزارش تا شهدا؛ علی آزادفلاح رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان نظرآباد به اتفاق مسعود شکرگزار رئیس اداره ثبت احوال شهرستان نظرآباد ، به ديدار دو تن از شهدای ثبت احوال ، شهيدان عبدالمجيد بخشعلي و قربانعلي ولي زاده رفتند و در فضايي دوستانه با آنها به گفتگو پرداختند .
آزاد فلاح در این دیدار ضمن تجلیل از این خانواده ها بیان داشت : خانواده های معظم شهدا مظهر ایثار و فداکاری هستند که با صبر و فداکاری خود نقش به سزایی را در جنگ تحمیلی ایفا کردند.
در اين ديدار، مسئولين در جريان خواسته هاي خانواده قرار گرفتند و ضمن دلجويي؛ تكريم و تجليل از صبر و فداكاري اين ايثارگران ، با آرمان‌هاي امام راحل(ره) و شهيدان هشت سال دفاع مقدس تجديد پيمان كردند. خانواده نيز ضمن قدرداني از توجه آنان ؛خاطراتي از دوران دفاع مقدس خود بيان كردند.
در پايان ديدار ، به رسم يادبود و قدرداني؛ هديه و لوح تقديري به اين خانواده معظم تقديم شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.