شناسایی 24 وقف شاهد و ایثارگر در فریمان

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران فریمان گفت: 24 وقف شاهد و ایثارگر در فریمان که از سال 1365 تا کنون توسط خانواده‌های شهدا و ایثارگران این شهرستان صورت گرفته بود شناسایی شد.
به گزارش تا شهدا؛ همزمان با هفته وحدت مراسم تجلیل از 18 واقف شاهد و ایثارگر شهرستان فریمان با حضور حجت الاسلام طباطبایی امام جمعه، فرماندهان نظامی و انتظامی و خانواده‌های شهدا و ایثارگران این شهرستان برگزار شد.
در اين مراسم محمد قهار رئيس بنياد شهيد و امور ایثارگران فريمان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: شهدا و ايثارگران به ندای امام خميني(ره) لبیک گفتند و در راه اعتلاي دين مبين اسلام جان خود را تقديم اسلام و قرآن کردند، در همین راستا خانواده‌هاي آنان نيز از پاي ننشستند و همواره پرچم نيكوكاري خود را برافراشته نگه داشتند.
وی افزود: خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران پس از تقدیم شهدایشان در راه اسلام در راه تقدیم و وقف اموال خود نيز وارد شدند و از اين امتحان هم سربلند بيرون آمدند و در جهت شكوفايي جامعه اسلامي در امر خداپسندانه وقف شركت کردند و وقفيات چشمگيري در جاي جاي فريمان انجام داده‌اند.
رئیس بنياد فريمان با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم گسترش فرهنگ وقف در جامعه، تصريح كرد: بر اساس این سخن گوهربار، بنیاد شهید و امور ایثارگران فریمان بر این شد تا واقفين جامعه شاهد و ایثارگر این شهرستان را شناسايي كند كه بر همین اساس 24 مورد وقف شاهد و ایثارگر که از سال 1365 تاکنون انجام شد، شناسایی شده است.
وی افزود: امیدوار هستیم این حرکت ارزشمند با انجام وقفیات بیشتر از سوی خانواده‌های شهدا و ایثارگران توسعه روز افزون پیدا کند.لازم به ذکر است در پايان این مراسم از 2 جانباز و 16 خانواده شهید واقف با اهدا تابلو یادمان شهدا و جانبازان و لوح یادبود تقدیر و تجلیل شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.