رشادت مردم تربت حیدریه در نهم دی‌ 57 نشان از غیرت و ایمان دارد

امام جمعه تربت حیدریه گفت: مردم تربت حیدریه با رشادت و غیرت خود در مقابل مزدوران رژیم پهلوی ایستادند و با تقدیم 10 شهید و 16 جانباز نظام اسلامی را به ثمر رساندند.
تا شهدا؛ نماز عبادي سياسي جمعه اين هفته تربت حيدريه با گراميداشت یاد و خاطره 10 شهید و 16 جانباز نهم دي ماه1357 این شهرستان برگزار شد.
در این آئین عبادی سیاسی که با حضور فرماندار، رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران، مسئولين ادارات و نهادها، فرماندهان نظامي و انتظامي و خيل عظيم مردم ولايتمدار و خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران نهم دي ماه تربت حيدريه برگزار شد، حجت الاسلام عصمتي امام جمعه تربت‌حيدريه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهدای نهم دی تربت حیدریه و همچنین تبریک هفته وحدت تصریح کرد: الگو و سرآمد همه مسلمین جهان نبي مكرم اسلام است و بر همین اساس باید از مرام و شيوه آن حضرت الگو بگيريم تا در زندگی نیز از معارف و سیره ایشان بتوانیم استفاده کنیم.
وی افزود: مردم غيرتمند، ولايي و مومن تربت حیدریه 43 روز قبل از 22 بهمن 1357 مجسمه ننگين پهلوي را به زير كشيدند که این حرکت نشان از ايمان، تقوا، اخلاص و بصيرت مردم آن زمان این شهرستان بود که در این راه نیز شهدای بسیاری تقدیم نظام اسلامی و راه انقلاب کرد.
لازم به ذكر است مردم تربت حيدريه با تقديم 10 شهید والامقام  و 16 جانباز حماسه عظيم نهم دي ماه را در سال 1357 رقم زدند و 43 روز قبل از پيروزي انقلاب شهر را از لوث دژخيمان پهلوي خارج و روز به يادماندني در تاريخ انقلاب شكوهمند اسلامي به ثبت رساندند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.