شهادت واژه برتر فرهنگ اسلامی است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه وبویراحمد با تاکید بر اینکه استقامت و ایستادگی خانواده شهدا درس بزرگی برای همه مردم ایران است، گفت: شهادت واژه برتر فرهنگ اسلامی است.
به گزارش تا شهدا؛ سید مصطفی مهدی با حضور در منزل تعدادی از خانواده های معظم شهدا شهر یاسوج ضمن تاکید بر اینکه راه و رسم شهدا از بین رفتنی و فراموش شدنی نیست، افزود: سرکشی از خانواده شهدا وظیفه مسئولان است و تا آخرین لحظه عمر خود، رشادت ها و ایثارگری ایشان از یاد و خاطرمان نخواهد رفت.

وی گفت: تلاش و حرکت در راه شهدا یکی از وظایفی است که امروز هر مسئولی باید به آن اهتمام جدی داشته باشد چون شهدا بهترین راهنمای ما هستند.

مهدی تاکید کرد: سرکشی از خانواده معظم شهدا ادامه راه آنها و تجلی گر راه شهیدان است.

محمد گودرزی معاون بهداشت ودرمان  بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه وبویراحمد در این دیدارها با اشاره به اینکه این شهرستان 600 شهید، 2 هزار و 500 جانباز و 107 آزاده دارد، تصریح کرد: امروز ملت ما این آزادی و استقلال را مرهون خون شهیدانی می داند که با ریختن خون خود نهال انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

گودرزی به صبر و شکیبایی خانواده شهدا نیز اشاره کرد و گفت: بعد از شهدا خانواده ایشان در مسیر انقلاب خوش درخشیدند و وقتی آنها اعلام می کنند که با افتخار این هدیه را به انقلاب و اسلام تقدیم کرده اند انسان شرمنده خانواده شهدا می شود.

وی در خاتمه، شهادت را اوج کمال انسان و مقدس ترین مفاهیم معارف الهی دانست و خاطرنشان کرد: امروز تمامیت استکبار در مقابل نظام اسلامی صف کشیده اند که باید با از خودگذشتگی در مقابل فشارهای آنها ایستادگی کنیم.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.